"Orel" Kalousek

26.08.2011 15:06

 

Na webu Parlamentní listy.cz,  mě doslova pobouřil  článek: "Kalousek v klubu ko..tů: Vyznejme svůj ko..tismus"

Po jeho přečtení jsem si uvědomil jaké "členy" mezi sebou ještě máme a  jakým lidem jsme doslova vyrvali naši organizaci z jejich spárů.  Článek ukazuje jací sprostí morální odpadlící v rouše beránčím, chtěli přizpůsobit Orla k obrazu svému  a jaká je jejich pravá podoba.

Jak je vidět, panu Kalouskovi nedělá potíže ani zesměšnění a sprosté parafrázování liturgické věty při mši svaté slovy "Zamysleme se nad sebou a vyznejme svůj ko…..mus..." . Tento pán rádoby „křesťan“ a jeho věrní se s takovým smýšlením ani nestyděli zviditelňovat na orelských poutích na Svatém Hostýně, na Velehradě či na pohřbu našeho duchovního rádce arcibiskupa Karla Otčenáška.  To vše dělají s jedním cílem, zblbnout a získat věřící na svoji stranu. Bohužel se jim to podařilo i u některých našich bratrů a sester a tak doufám a věřím v jejich prozření. Vůbec jim nešlo a nejde o církev nebo církevní restituce ale o zajistění hlasů ve volbách a používají k tomu pokrytectví nejhrubšího zrna.

Co na to arcibiskup Dominik Duka - primas český nebo náš duchovní rádce arcibiskup Jan Graubner ?  Já schvaluji navrácení církevního majetku, ale když to vyjednává taková sprostá morální spodina  která navenek vystupuje jako věřící křesťané a přitom veřejně zesměšňuje něco tak posvátného , tak z toho mám pořádně hořkou pachuť v ústech.

 

Myslím, že i naši členové, kteří „naletěli“ si udělají patřičný obrázek a tak zjistí jaká je skutečnost a jaká je pravda.

 

Jiří Peš – 26.08.2011

 

Vyhledávání

Kontakt

Kontakt na náš web OV 2